Beoordelingen van Sensei Sushi Woerden

Recente recensies

5.0
D.T
gisteren

Lekkere en goede sushi! Helaas was de vriendelijkheid ver te zoeken.. ookal snap ik dat als je stromende regen moet bezorgen geen pretje is.

Loe
gisteren

Sushi viel uit elkaar en was koud. Duurde 45 minuten langer dan ik het had opgegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pien
18 september 2022

De combinatie box was ‘prima’ maar over het algemeen matige sushi. Te laag op smaak. De sashimi vonden wij echt vreselijk slecht. De tonijn geurde niet fris en vers. De sashimi is weliswaar 10 euro.. ik zou sensei-sushi willen adviseren een paar stukjes erin te doen die echt goed en vers zijn dan 8 stukjes van slechte kwaliteit. Enkel de zalm was zacht. Boontjes waren top en nog heel lekker warm toen ze aankwamen.

MJ
10 september 2022

Bestellen vaak bij Sensei Sushi. Goede kwaliteit en ze bezorgen ook in ons dorp. Bezorgtijd wordt wel eens later, maar we krijgen een bericht als ze er bijna zijn. Door via hun eigen website te bestellen kun je een gratis roll krijgen vanaf een bepaald bedrag. Beter dus dan via Thuisbezorgd🙂.

Linda Koers
4 september 2022
Babet Van leeuwen
3 september 2022

Ik bestel vaker, maar deze keer dat er een zwarte lange haar in de Crispy chicken rol. Dit zagen we net na het openen van de verpakking. (Zijn zelf blond). Ook was de bezorging een half uur te laat, maar kunnen we nog begrijpen vanwege de vrijdag avond.

Mariëlle
3 september 2022

Sushi was goed. Echter ontbrak de soyasaus en de stokjes bij de bestelling.

Tessa Louwer
2 september 2022

Eten nooit gekregen en telefoon wordt niet opgenomen ga je zelf naar de winkel blijkt het niet eens open te zijn. Bel je de volgende dag dat je je geld terug wilt en kan niemand je helpen. Bestel er nooit meer wat!

Anouk Coppieters
2 september 2022

Ik heb helaas nooit me bestelling ontvangen

Anouk
1 september 2022

Betaald en niet gekomen. Geen contact niets. Zeer ontevreden

Sandra
1 september 2022

Om half 5 besteld en betaald, om te laten bezorgen om half 7. Om 7 uur nog niks ontvangen, telefoon wordt niet opgenomen. Om 8 uur besloten om maar ander eten te bestellen, geen sushi ontvangen en ook nog niet contact kunnen komen voor m'n geld. Schandalig..

Marian
1 september 2022

Besteld, betaald, bestelbevestiging gekregen, 18:15 niets ontvangen, meerdere keren gebeld, niemand aan de lijn. Heel de avond niets gezien. 21:15 Vraag om bestelling te beoordelen?!!

Miranda
1 september 2022

Bestelling is nooit bezorgd!! Hoop dat ik mijn geld terug krijg.

Boze klant
28 augustus 2022

Meer dan een uur te laat geen excuses verveeld meisje aan de telefoon die naar reageerde en de bestelling was niet wat ik gewend ben incompleet en geïmproviseerd bereid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pauline
25 augustus 2022

Het was weer heerlijk! En 25 minuten eerder bezorgd dat gepland... super fijn

Joke Muller
9 augustus 2022

Sushi werd een half uur te laat bezorgd. Erg jammer omdat ik nog een afspraak had.

Broekhuizen
9 augustus 2022
René van hal van olderen
3 augustus 2022

De bezorger was voor de aangegeven tijd al aanwezig. Maar hadden de verrassing van de chef genomen. Maar vond het teleurstellend was weinig verrassing aan .veel hetzelfde. Had daar meer van verwacht. Kies de volgende x gewoon weer zelf uit dan weet ik wat ik heb .leek wel of de kok geen inspiratie had

Shirley Lamin
1 augustus 2022

was nog voor de aangegeven tijd bezorgd en zoals gewoonlijk heerlijk

A.de Bruin
30 juli 2022

De bezorging alweer een uur te laat, echt een minpunt. De sushi is heerlijk

Mar
25 juli 2022

Er werd gebeld, ze hadden de order al klaar of ik het misschien al wat eerder wilde hebben. Service, goed hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oudewater
22 juli 2022

Eten top bezorging op tijd!

Roos
17 juli 2022

De sushi met beef was echt niet lekker. Omdat de beef nog rauw was en daardoor was het niet te eten. 5 van de 8 stuks. Erg jammer. Voor de rest heerlijk sushi.

Jeske van Welzenis
17 juli 2022

Super lekker eten! Het wordt snel geleverd en de mensen zijn aardig. Er zat zelfs een extra gerecht bij. Top tent!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
15 juli 2022
Emma
8 juli 2022

Was lekker zoals altijd! En snel bezorgd.

Barbara
7 juli 2022

De family box bestel en die was heerlijk. De ‘Zo spoedig mogelijk’ bezorging bleek een uur later te zijn maar we hebben dan ook op het drukste moment de bestelling geplaatst.

RdK
5 juli 2022

Veel later dan gecommuniceerd- maar het werd al snel goed gemaakt met de excuses van de vriendelijke bezorger én een traktatie met handgeschreven briefje! Dit blijft onze favoriete sushi-shop! ❤️

Judith
4 juli 2022

Beste, Jullie waren de stokjes en de soja en wasabi vergeten. Dat maakte dat het iets minder was. Maar de kwaliteit was weer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlous
27 juni 2022
Pauline
24 juni 2022

Het was weer enorm lekker! Elke keer een feestje om te eten. En bedankt voor de heerlijke boontjes. Tot de volgende keer!

Robbert
21 juni 2022

Goed eten, snelle bezorging, aanrader

Olivier
9 juni 2022
Anoniem
31 mei 2022
Marleen
26 mei 2022

Verrukkelijk gegeten Vooral de crispy 👌🏻

René van hal van olderen
26 mei 2022

Vond de sushi dit x wat minder van kwaliteit.maar kan ook aan mij gelegen hebben het smaakte me wat minder dan anders .en de bezorging was meer dan een half uur later dan de aangegeven tijd. Maar de losse bij gerechten waren wel echt top

Farah
22 mei 2022

Snelle bezorging en lekkere sushi.

De Klaver
20 mei 2022

Men was de crunchy kip rol vergeten. Maar dat werd goed gemaakt, die werd nagebracht, knettervers in duplo.

Marieke van Rijn
18 mei 2022

Fijne service en goed contact. Het was erg druk bij ze en de bestelling was later maar wij werden hier keurig over geïnformeerd en kregen ter compensatie wat aangeboden. Wij bestellen hier zeker vaker!

Wen
17 mei 2022

Zoals altijd lekker vers, een super lieve bezorgster, en fijne service!

Jeltje
14 mei 2022
Anoniem
5 mei 2022

Sushi was heerlijk echt van genoten, goed geholpen door de aardige vrouwelijke dame!

Noor
30 april 2022

Beste sushi in Woerden én omstreken

Sebastiaan
24 april 2022
Emma
24 april 2022

Ik kan niks anders zeggen dan dat het altijd heerlijk smaakt en de bezorging is snel. Ik weet niet of het per ongeluk is of expres maar soms zit er wat extra's bij de bestelling. Zo hou je klanten vast! :)

Marian
8 april 2022

Bij bezorging geen tijd aangegeven, maar zsm, het was er echt heel snel.

Monique
6 april 2022
Yari Konings
3 april 2022

Al meerdere malen hier besteld, nog geen één keer teleurgesteld. Was weer heerlijk en mooie verhouding vis/rijst in de sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shirley
3 april 2022

Super lekker, weer genoten

G Hueting
2 april 2022
gorgeous you by rox
26 maart 2022

het was precies op tijd en de sushi was zo vers dat het uit elkaar viel. echt super lekkere sushi. we gaan hier vaker bestellen

Roxanne
20 maart 2022

Zoals altijd geweldig! ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
20 maart 2022

Altijd goed, bestel met regelmaat bij Sensei Sushi Woerden, gaat altijd goed.

Daphne
19 maart 2022
Jasmijn
18 maart 2022

Heerlijke sushi! Mijn favoriete plek in Woerden, de nieuwe vegetarische box is een echte aanrader. De bezorger kwam precies op het aangegeven tijdstip dus hier gaan we volgende keer zeker weer bestellen :)

Anon
15 maart 2022
G. Smallenbroek
11 maart 2022
Ton van Oudenallen
6 maart 2022

De Crispy rollen mogen warmer worden thuisbezorgd. Maar ze zijn heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Reinders
6 maart 2022

Altijd hele goede kwaliteit en snel geleverd!

Pauline
5 maart 2022

Weer heerlijk gegeten!!! Het was zelfs eerder gebracht dan de planning!

Karina
5 maart 2022

Heerlijk gegeten! Alles prima geregeld, aanrader!

Amanda
27 februari 2022

Beste sushi van Utrecht & super vriendelijke bezorgster!

Pauline
21 februari 2022

Wat was het weer ontzettend lekker! Zeer goed verzorgd. Spiesjes en loempia's zelfs nog warm ondanks dat het helemaal naar Lopik gebracht moet worden. Echt een aanrader!!

Sophie
20 februari 2022

De verassingsbox oogde wat karig. Het waren ook niet de mooiste sushis die we ooit gezien hadden maar de smaak was uitstekend. De crispy box was super lekker. Bezorging was wat later dan oorspronkelijk gemeld

J
19 februari 2022
Eva
19 februari 2022

Top sushi en top bezorging!!

Chris K
16 februari 2022

Bestel hier vaak. Lekkere sushi en vriendelijke service / bezorging

Samira
16 februari 2022

De sushi is lekker vers En smaakt super goed Groetjes Samira Elmargae

Ruud Broekhuizen
14 februari 2022
Inge
13 februari 2022

Heerlijke sushi en altijd op tijd bezorgd!

Monique
12 februari 2022

Was erg lekker en op tijd bezorgd!!

Amanda
12 februari 2022

Super snel en de beste sushi van Utrecht!

AM
12 februari 2022

Snelle bezorging, heerlijke sushi!

René van hal van olderen
8 februari 2022

Het eten en was weer heerlijk

Astrid
7 februari 2022

Lekker sushi, vriendelijke bezorgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
5 februari 2022

Heerlijk gegeten! hele aardige dame die ons adres niet kom vinden en netjes even belde. zich 2x excuseerde en ons een hele fijne avond wensten.

Zaineb
30 januari 2022

De sushi proeft vers en was zelfs nog warm. Zo lekker! Snelle en fijne bezorging 🙌🏼

Wil Goes
30 januari 2022

Lekker vers en snel gebracht

Giovanni
29 januari 2022

De sushi was 30 min eerder dan verwacht en de kwaliteit was geweldig. Zij hebben het beste sushi menu van woerden. Zeker een aanrader!

Anoniem
26 januari 2022

Was snel bezorgd! Wat warm moest zijn was warm. We hebben heerlijk gegeten!

René
26 januari 2022

De smaak was top .maar valt me op dat de sushi vaak uitelkaar valt .en dat geeft zo'n zooitje .en dan is bij mij de lol er al weer af .Gr René

Jan
24 januari 2022

Het is en blijft heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R Broekhuizen
23 januari 2022
Fre
18 januari 2022

Heerlijk!

Sezen
17 januari 2022

Alles was prima!

Azzoubaa
15 januari 2022
Verbaan
14 januari 2022

Makkelijk te bestellen en goed op tijd geleverd!

Debby
3 januari 2022

Heerlijke crispy box en ook andere heerlijke sushi. Bezorging perfect op tijd. Echt een aanrader!!

Anna Marie
2 januari 2021

De Sushi is heerlijk. Het was alleen jammer dat we er 2 uur op moesten wachten voordat het bezorgd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bos
2 januari 2021

Al heel vaak onze sushi besteld bij Sensei. Altijd erg lekker en een blijvende kwaliteit. 👍🏼

Anoniem
1 januari 2021

Op tijd bezorgd en eten was lekker

.
31 december 2021

Het was weer zaaaaaalig!!

Mohamed
30 december 2021
Tijsterman
27 december 2021

Lekker gegeten, zowel warme als koude sushi erg lekker!

Anoniem
25 december 2021

Sushi was super lekker! Bestelling kwam ruim voor de verwachte bezorgtijd. Zeker vaker bestellen!

Bas Kalshoven
24 december 2021
Marian van Driel
23 december 2021
Berg
22 december 2021

Heerlijke sushi en op tijd bezorgd! Zeker een aanrader

Emma
21 december 2021

Het was weer heerlijk zoals altijd!

Patrick
18 december 2021

Vandaag derde keer besteld en zoals gewoonlijk super lekker! Bezorging is ook top gewoon prima tijd. Sushi is altijd prijzig maar hier krijg je wel waar voor je geld vooral die crunchys zijn echt hemels

Inge
17 december 2021
Yas
17 december 2021

Sushi was weer goed! Kipstokjes waren echt een stuk minder. Heel weinig kip en het smaakte niet top.

Danielle van 't Schip
12 december 2021

Op tijd bezorgt en de sushi was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mel
11 december 2021
Czornyi
11 december 2021

Heerlijk was het weer... Vooral de Crispy...We genieten steeds weer... Ga zo door... Dikke 10

Benchamach
9 december 2021
M
7 december 2021

Heerlijk gegeten! Supervers! Echte aanrader!

Miriam Sloot
6 december 2021

Bezorging was te laat maar hier was netjes voor gebeld! Heerlijke sushi!!! Complimenten aan de chef en het hardwerkende personeel👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne-Marie
6 december 2021

We hadden aan de late kant besteld, dus moesten best wel lang wachten. Maar was de moeite waard. Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasja
4 december 2021

Zoals altijd weer heel goed en lekker. Vlotte bezorging

Mulch
28 november 2021

Het eten werd op tijd afgeleverd, vers, warme snack waren ook nog warm. Het was heerlijk.

Lies
27 november 2021

Erg lekker, goed assortiment en vers!

Dounia
26 november 2021
René van hal van olderen
25 november 2021

Het was weer ouderwets lekker

Kayleigh Zevenhoven
22 november 2021

Zoals altijd ontzettend lekker, snel met bezorgen en er zit altijd genoeg sojasaus etc bij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels verbaan
18 november 2021
Leo
18 november 2021

Prima kwaliteit zoals we gewend zijn.

Mik
15 november 2021
Danny
13 november 2021

Eten is echt heerlijk! Warm en vers! Alleen bezorging was een half uur te laat maar het heerlijke eten doet dat je snel vergeten 😄👌

Anne
9 november 2021

De lekkerste sushi!!! Vooral de warme crispy rollen en soft Shell rollen zijn echt een aanrader. Wel altijd 15 min eerder laten bezorgen, zijn vaak wat later.

Sabine
7 november 2021

Omdat ik weet dat het zaterdag overal druk is heb ik mijn bestelling gehaald. Het was precies op afgesproken tijd klaar en het was weer uitstekend!! Complimenten voor de 2 chefs!

petra steenbeek
7 november 2021
E.
6 november 2021
Fransje
3 november 2021

Goede smaak , verrassende structuren

Harmelen
31 oktober 2021

Kwaliteit is tot nu toe altijd goed. Bezorging was iets vertraagd maar daar werd ik netjes over gebeld. Prima service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René van hal van olderen
23 oktober 2021

Het was weer lekker.smaakt als elke x super goed

Marie
22 oktober 2021

Lekkere sushi en snel bezorgd!

Pauline
12 oktober 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk!! En eerder gebracht dan gepland.

Keet
7 oktober 2021
Van Vliet
2 oktober 2021
Ester
29 september 2021
René van hal van olderen
25 september 2021

Het smaakte weer super lekker.en ook snel bezorgd.ik zeg top

Saskia Voorhoeve
24 september 2021

Eigenlijk zijn we rug tevreden… Zeker voor herhaling vatbaar!

Leo
21 september 2021

Heerlijk

Louis
13 september 2021
Geoffrey
11 september 2021

Heerlijk eten top

Coen Bolander
10 september 2021

Duurde wat lang😅

kayleigh Zevenhoven
9 september 2021

Zoals altijd weer super lekker en goede service! Ik ben niet anders van ze gewend!

Charlotte
5 september 2021

Goede kwaliteit, belden omdat het erg druk was en bestelling dus wat later, maar dat is prima. Kan gebeuren. Wij bestellen er zeker nog vaker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T
5 september 2021

Snelle levering door de hulp van de medewerkers. Heerlijk gegeten.

Romaissa
1 september 2021
Azzoubaa
1 september 2021
nova
31 augustus 2021

erg tevreden! op tijd, goed eten en een leuk kleinigheidje voor m’n verjaardag erbij :) Alleen waren de sushi rollen niet helemaal goed doorgesneden wat het eten wat lastig maakte!

Mohamed
31 augustus 2021
Kim
30 augustus 2021

Goede service, ik was nog niet thuis op de afgesproken tijd. Werd netjes gebeld door bezorgster en is goed opgelost !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlous
29 augustus 2021
Paulo
27 augustus 2021

Was weer top

Marjolijn
22 augustus 2021

Heerlijke sushi, wederom!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeske
20 augustus 2021

Fantastisch

Lianne
19 augustus 2021

Zoals altijd weer heel erg lekker en goede bezorging!

Chantal
18 augustus 2021

Mooi op tijd bezorgd, aardige mensen en goede kwaliteit eten. Wij bestellen hier graag! Het enige wat we graag zouden zien is vegan sushi op de kaart. Denk aan rolls met vegan tonijn/zalm/garnalen (van Vegan Zeastar), en met gebruik van vegan sausjes. Hopelijk komt dit binnenkort ook op de kaart!

De kleijn
16 augustus 2021
Jeltje
14 augustus 2021

De sushi was weer heerlijk!! 1 flesje soja saus was alleen een beetje weinig voor de 3 sushi boxen die we besteld hadden 😅

Danielle hoenselaar
11 augustus 2021
Mas
7 augustus 2021

Sushi heerlijk! Warme gerechten apart verpakt en keurig op tijd bezorgd.

Tamara
5 augustus 2021

Heerlijk gegeten!!!

Marlous
5 augustus 2021

Zelfs een kleine verandering aan de sushi is geen probleem!

Kimberley
3 augustus 2021

De sushi is altijd heerlijk! Wij vonden het top dat de laatste stukjes sushi nu niet meer waren opgevuld met sla. Wij bestellen altijd vegetarische sushi...echt top! Heerlijk veel avocado en ook meer keuze dan bij anderen (voor vegetarische sushi), ideaal! Ook over de service zijn wij heel erg te spreken! Aan het begin kon je bijvoorbeeld bij de gratis rol geen vegetarische rol kiezen, deze hebben ze toen toegevoegd. En ook als er een keertje iets niet klopt, wordt dit keurig opgelost. Wij zijn echt heel erg te spreken over Sensei! En stiekem is de aanbieding van een gratis rol, wel een hele goede trigger om meer te bestellen ;) Ik ben heel tevreden en vind Sensei zeker een aanrader!

Marian
30 juli 2021
Rian
25 juli 2021

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
23 juli 2021

Super zoals altijd!!!

Simone
21 juli 2021

Het was weer heerlijk, en dit keer laten bezorgen, wat een service! Till next time!😋

Tonnie Graaf de
21 juli 2021

Super goed verzorgd, alles van goeie producten en vers gemaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melissa
21 juli 2021

Alles top en binnen een halfuur geleverd!

Schoond
18 juli 2021
Berry
18 juli 2021

Sushi was heerlijk en snel geleverd in Montfoort!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leo
18 juli 2021

Deze keer een crispy box geproefd. Nog niet eerder zoiets gegeten. Voor de verandering erg lekker. Wel zwaar.

Chantal
13 juli 2021

Heerlijke sushi en op tijd geleverd

Ano
13 juli 2021

Top eten. Het was heerlijk!

Marie
10 juli 2021

Box van de chef gekozen. Was heerlijk zoals altijd. Laatst een keer sushi besteld in Alphen, maar sensei blijft echt het lekkerst! Zo fijn dat ze in Alphen bezorgen! Absoluut een aanrader!

Bibi Warmerdam
3 juli 2021

Fantastisch, lekker en snel gebracht.

MJ
2 juli 2021

Blijft iedere keer heerlijk!

Dani
2 juli 2021

Zeer snelle bezorging en ook sushi van goede kwaliteit.

Kayleigh
1 juli 2021

Zoals altijd weer super lekker en ontzettend goede klantenservice! Ze waren iets later dan de afgesproken tijd en wij kregen een rol extra, bovenop de gratis rol die je krijgt als je boven de €25 besteld. Tot snel weer!!

Groenie
1 juli 2021
Lianne
29 juni 2021

Geweldige service! Hele snelle bezorging en heel erg goed eten.

Barbara
24 juni 2021

Wederom een snelle levering en heerlijke sushi.

Lucas
24 juni 2021
Arnoud
22 juni 2021

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paulo
22 juni 2021

Helemaal top

Luuk van Amstel
21 juni 2021

Hadden wedstrijd: Nederland - Noord-Macedonië goed voorspeld

Bartels
20 juni 2021

Was super, heerlijk warm. Beste aflevering tot nu toe

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolijn
20 juni 2021

De sushi was zoals altijd heerlijk! De crispy rolls zijn favoriet, evenals de koude sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pauline
15 juni 2021

20 minuten eerder dan geplande bezorgtijd. Heerlijk gegeten!!

Rosemarije
10 juni 2021

Lekkere sushi, goede service. Extra roll bij je bestelling via de website. Lekker gegeten!

Mascha
10 juni 2021

Overzichtelijke website, keurig op tijd en heerlijke sushi. Top!

Marie
9 juni 2021

Heerlijke sushi zoals altijd!! Snelle bezorging!

André
8 juni 2021

Zoals altijd GEWELDIG!

Evelien
7 juni 2021
Bert Spit
6 juni 2021
Richard
6 juni 2021

Heerlijk gegeten en super op tijd bezorgd. Super!!!!

Paulo
3 juni 2021

Bestelling was een half uurtje te vroeg bezorgd,dat was het enige min puntje Verder was het erg lekker .

Ben van Leeuwen
1 juni 2021

Lekker, divers en smakelijk. Voor het eerst bij Sensei Sushi besteld, maar zeker niet de laatste keer.

Michel Kooijman
29 mei 2021

Top!

Wassim
27 mei 2021

Top service top eten niks om over te klachten Reactie van Utrechter

Marie
24 mei 2021

De lekkerste sushi die bezorgt in Alphen aan den Rijn! Super vers en vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Samira
17 mei 2021

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

BB
15 mei 2021

Zo blij met al jullie nieuwe rollen!

De bruin
13 mei 2021

Lekkerste uit Woerden!!!!

Jan
9 mei 2021

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
9 mei 2021
Nijhuis
8 mei 2021

Lekker gegeten. We kenden de crispy sushi niet, maar dat is een aanrader, heerlijk en verrassend.

Chantal
7 mei 2021

Lekker en op tijd bezorgd!

Jeltje
7 mei 2021

Was weer heerlijk!!!

Merel en Lotte
6 mei 2021
Anoniem
4 mei 2021

Super! Heerlijke sushi, lekker vers altijd. Top service en gratis sushi gekregen!

jose
2 mei 2021

Mooi op tijd en jullie kwaliteit is TOP ! Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
1 mei 2021

De bestelling was er zelfs eerder dan afgesproken. De sushi rolletjes zelf waren weer verrukkelijk!

Astrid
1 mei 2021

Heerlijke sushi, bezorgd op de gewenste tijd. Warme gerechten waren nog echt warm.

Joke
1 mei 2021

Heerlijke sushi, was weer top!

Anoniem
30 april 2021

Geweldige sushi, niks meer aan doen.

R.
29 april 2021
Sandra
28 april 2021

Eten was weer goed en de bezorging ook

Leo
28 april 2021

Prima kwaliteit. Perfect op tijd.

Marie
28 april 2021

Dit blijft de lekkerste sushi! Lang moeten wachten, maar dat was het zeker waard! Netjes gebeld dat het langer ging duren en nog een keer met excuses en compensatie voor de volgende keer. De sushi was zoals altijd heerlijk!

Marijke
26 april 2021

Heerlijk gesmuld... erg lekker

Sam
26 april 2021
Barbara
18 april 2021

De Sensei Family box was heerlijk. De levering was prima. 10 minuten later maar dat werd keurig doorgebeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeltje
18 april 2021

Super lekker, elke keer weee

Lisanne
17 april 2021

Iedere keer weer erg lekker!

Jj
16 april 2021

Alles top en netjes op tijd!

Myri
15 april 2021

Heerlijk en snelle bezorging!

Gg
14 april 2021

Heerlijke sushi

Chantal
14 april 2021

Goede sushi, sneller geleverd dan beloofd! Top!

Natalia
13 april 2021

Altijd vriendelijk en snel. Ik krijg altijd genoeg stokjes, saus etc. Kwaliteit/prijs verhouding is goed. Sushi is heerlijk. Zeker een aanrader. Een keer warme sushi besteld, die kwamen goed warm aan. Alleen wasabi zou iets beter kunnen zijn wat kwaliteit betreft. Voor de rest blijft Sensei Sushi ons favoriet.

Laura
7 april 2021

De bestelling was compleet en was op tijd klaar, ook de warme gerechtjes waren nog goed warm. Enige minpuntje was dat sommige rolls echt niet strak en goed gerold waren, zaten heel los en vielen snel uit elkaar. Dit maakt het eten soms een geknoei.

Suzanne
7 april 2021

Altijd super lekker. Constante kwaliteit! We bestellen hier heel graag!

Nova
6 april 2021
Karina Gredt
4 april 2021

Heerlijke sushi, alle soorten. Vriendelijke bezorger en precies op tijd. Top!

Nadine den Brave
1 april 2021

Hele lekkere gerechten, moeilijk om te kiezen uit al dat lekkers! Ook vind ik het heel erg fijn, dat zij bezorgen in Nieuwkoop. Ik ga zeker vaker bestellen!

Jamy
30 maart 2021

Fijn dat Sensei ook in Bodegraven bezorgt. Bestelling was goed op temperatuur. De sushi smaakte vers en zit goed in elkaar. De crispy chicken is mijn favo! Bedankt voor de gratis roll!

Luka
30 maart 2021

Echt onwijs lekker!!

Ka
30 maart 2021

De California Rolls waren vanavond kleiner, dat was jammer en niet zoals wij ze gewend zijn. Smaak zoals altijd super. De bezorger was iets later dan gewend ook.

Jan en Sonja
28 maart 2021

Was goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke Kwakernaak
28 maart 2021

Super lekker en bezorgd op de afgesproken tijd. We gaan zeker vaker bestellen bij jullie!

Jacqueline
28 maart 2021

Was weer heerlijk!!

Lianne
28 maart 2021

Super lekker, bezorging stipt op tijd

Hoesnia
23 maart 2021

Zeer goed

Marian
22 maart 2021

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René van hal
22 maart 2021

Het smaakte weer heerlijk.en ik had na 17:00 besteld.kreeg een tijd van 18:40. En 18:05 stond de bezorger er al .en dat voor de zondag. Ik zeg top geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carlos vergeer
20 maart 2021

Heel erg goed eten Maar had gevraagd of ze alle vegetarisch en kip apart wilde houden van de vis dat was helaas niet gedaan Maar👍👍👍

Simone
20 maart 2021

Super goede, verse en lekkere sushi. Erg vriendelijke bezorgers. Dank je wel!

Vervoorn
19 maart 2021

Lekkere sushi, alleen werden de schotels wel op een eerder tijdstip klaargemaakt waardoor alle sushi erg aan elkaar geplakt zat. Smaak was goed!

Wil Goes
18 maart 2021

De bestelling was wederom heerlijk! De sushi is vers gemaakt en dat proef je! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Yas Mar
18 maart 2021

Wederom genoten. Ik wilde wat anders in de box. Daar was het personeel flexibel in. Dank jullie wel.

Youssef
18 maart 2021

beste shushi van Woerden!!! Wat een aanrader!!!

Debby
13 maart 2021

Heerlijk gegeten! Alles netjes en op tijd binnen.

Sam
12 maart 2021

Voor het eerst besteld. Sushi is lekker vers en goed! Echt een aanrader!! Snel thuis bezorgd! Sneller dan ze aangeven’! Echt top!

Mikayla Le clercq
12 maart 2021

Altijd fantastisch lekkere sushi en mega goede service!!

Pv
12 maart 2021

Heerlijk gegeten! Goede kwaliteit!

Arnoud
9 maart 2021

Ruim op tijd geleverd en weer heerlijke Sushi

Natalia
9 maart 2021

Verse heerlijke sushi! Goede communicatie via mail over de bereiding/bezorg tijd. Zeer aan te raden

Nathalie
8 maart 2021

Megaaaa lekkere sushi!!!! En super snelle bezorging! Iedereen is heel vriendelijk ook. Echt top restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Enna
8 maart 2021
Jan
7 maart 2021

De bestelling was zelfs te vroeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Peterson
7 maart 2021

Erg lekker, smaak goed in balans

Vincent
6 maart 2021
Ditto
6 maart 2021

Heerlijk eten en snelle bezorgtijd

Sandra
5 maart 2021

Was weer super

Anoniem
4 maart 2021
Michel Boers
3 maart 2021

Zowel de dienstverlening als de kwaliteit van het eten is bijzonder goed. Na bestelling word je via mail nauwgezet op de hoogte gehouden van de status van de 'afwikkeling'. De bezorging was geheel volgens afspraak. Daarnaast onze 1e ervaring met Sensei Sushi Woerden, en dat is heel goed bevallen. Uitstekend eten, echt heerlijk.

E. De Rijk
28 februari 2021

Prima, goeie sushi, op smaak. Snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De vriendinnen
28 februari 2021

Het was echt lekker. Super. Kwam lekker warm aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
27 februari 2021

Sensei Sushi is inmiddels onze hofleverancier, altijd goed, het lijkt er alleen op dat we te weinig bestellen, we houden nooit over!

Giovanni
27 februari 2021

Heerlijke sushi

Van vliet
24 februari 2021

Lekkere sushi! Goede service!

Danielle hoenselaar
23 februari 2021
Michelle
22 februari 2021

Waanzinnig lekker! Keurig op tijd bezorgd en echt top kwaliteit. Zeker een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leo
21 februari 2021

Prima kwaliteit en stipt geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
21 februari 2021

Wederom fantastisch!