Beoordelingen van Sensei Sushi Woerden

Recente recensies

5.0
Sandra
6 februari 2023

Gisteren besteld, naar 2 uur wachten nog niks geleverd,toch maar even gebeld geen gehoor . Zijn ze gewoon al een week gesloten je kan wel bestellen en betalen. dag geld dit is gewoon fraude

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.Burger
6 februari 2023

Besteld en betaald maar niets ontvangen. Filiaal Woerden is gesloten maar je kan via de site nog wel bestellingen doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny Zuiver
6 februari 2023

Waardeloze winkel. Besteld maar nooit ontvangen. Later zie je dat vanaf 26 januari deze zaak al dicht is en toch kan je nog steeds bestellen. Hoop dat iedereen zijn geld terug kan krijgen. Melding maken hiervan !! Dit is oplichting!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy Kuijf
5 februari 2023

Bestelling niet leveren en wel om een beoordeling vragen. Bijzonder! Ik wil mijn geld terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De vries
5 februari 2023

Achterlijk. Ze zijn dicht en ze laten mensen nog bestellen! Niet bestellen hier !

Veldman
5 februari 2023

Nooit ontvangen..... Kan gewoon bestellen via de app en betalen.....maar omdat het erg laat werd ging ik bellen, geen gehoor....na kijken op google kom ik er achter dat het permanent gesloten is ....hoop dat ik me geld nog terug krijg ..zal wel niet...pffff

San
4 februari 2023

Besteld, betaald en niets ontvangen. Weet niet watvoor bullshit dit is, aangezien dit al een tijdje bekend is en nog steeds gebeurd! ALS deze zaak permanent gesloten is haal de website uit de lucht, overigens zijn ze telefonisch ook niet bereikbaar!

WvB
4 februari 2023

Helaas niet door gehad dat de zaak gesloten is. Besteld en betaald, nergens te merken op de site dat ze dicht zijn. Pas nadat ik probeerde om te bellen en niemand te pakken kreeg erachter gekomen dat dat ook niet zou lukken. Hopelijk is er een manier om mijn geld terug te krijgen.

Kristel
4 februari 2023

Wat een oplichterij! Serieus ik hoop dat hun website geblokkeerd gaat worden. Ik had t geluk met contant betaling ipv al betalen en dan niks krijgen. Want deze mensen nemen ook niet meer op!!

Jan Tichem
4 februari 2023

Gisteren besteld en betaald. Niks meer van gehoord. Telefoon nemen jullie niet op. Pure oplichting!

A.S.
3 februari 2023

Bestelling helemaal niet ontvangen maar toch betaald. Gebeld en niemand nam op. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Bijzonder slecht.

Maaijke
3 februari 2023

Beoordeel uw bestelling. Welke bestelling? Voor ruim €80 besteld en niks gekregen. Eerst gebeld....niks. Naar de zaak toe gereden, dicht gesloten en helemaal niemand. Geen briefje op de deur of wat dan ook. Nu hopen dat we ons geld terug krijgen. Het schijnt er de laatste tijd drama te zijn. Mijn tip? Niet bestellen!

Ewelina
3 februari 2023

Bestelling geplaatst, niks ontvangen geen telefoon met informatie waarom gaat niet door

Leo
3 februari 2023

Wel betaald. Bij afhalen blijkt winkel GESLOTEN. Kortom fraude/oplichting!

Denise
3 februari 2023

Hier niet bestellen!! Je krijgt geen eten en je geld is weg. Valt niet meer onder de keten Sensei Sushi. Je kan hier dus helemaal niks mee bij de andere filialen.

V Hal
27 januari 2023

Gisteren avond eten besteld alleen niks gekregen. Ook niet bereikbaar. Dacht bel ik vandaag om verhaal aan te horen maar ook geen gehoor. Denk check het even zie ik dat ze hele week dicht zijn. Erg asociaal dit. Geld ontvangen en niks bezorgen. Grote tegenvaller na altijd nette levering en nette afhandeling als er iets fout gegaan was. Maar vind dit zo asociaal dat dit laatste bestelling was. Er kan altijd geval van nood zijn dat bezorgen niet mogelijk is maar dan nog bel je mensen netjes op om af te zeggen. Was helaas niet de enige had ik al gezien.

A. van Doorn
26 januari 2023

Helemaal geen sushi ontvangen! Hele avond geprobeerd te bellen maar wordt niet opgenomen!

Marijke Clements
26 januari 2023

NIKS GEKREGEN, WEL RECENSIE VRAGEN? EERST MAAR EENS GELD TERUG STORTEN!

Anoniem
26 januari 2023

Helaas hebben wij onze bestelling niet ontvangen. Meerdere keren gebeld maar geen gehoor!

anoniem
26 januari 2023

niks binnen gekregen het zou er 3 uur moeten zijn het is nu 6 uur nog steeds niks binnen. heb ze 10 keer gebeld maar ben opgelicht, vind het gek want heb nooit slechte ervaringen gehad maar ik bestel hier nooit meer

J
22 januari 2023

Super gegeten en keurig op tijd bezorgd 👌🏼

Jacintha
21 januari 2023
Marian
20 januari 2023

Ik weet altijd precies wat ik krijg, onze vaste Sushi leverancier. Goede kwaliteit, zeer smakelijk. Meestal op afgesproken tijd thuis bezorgd. Als er iets mis gaat, komen we er altijd uit. Helemaal tevreden.

René van hal van olderen
19 januari 2023

Het was weer eventjes geleden maar smaakte weer als vanouds .super lekker en er zat een extra rol bij .altijd fijn een extraatje

Rene
15 januari 2023

Het was heerlijk, wel wat langer moeten wachten. Maar was het waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Palsgraaf
14 januari 2023

Voor de zoveelste keer zure tonijn. Ik bestel hier niet meer. Bah!

Langerak
11 januari 2023

Top !!

Anoniem
10 januari 2023

Gewoon heerlijk

Esther
8 januari 2023

Om 18.20 besteld voor 19.30 bezorging. Kwam pas om 20.30 (zonder berichtgevening). Niet de 1e keer helaas. Eten is wel goed

N
8 januari 2023

Zoals altijd weer top!

Bos
6 januari 2023
Megan Preud'homme
6 januari 2023
Anne
2 januari 2023
Martin
2 januari 2023

Site is helder,bezorgd binnen de tijd Heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
30 december 2022

Was heerlijk, en dit keer goed op tijd! Top

Leo
30 december 2022

Prima kwaliteit zoals we gewend zijn. Deze keer laten bezorgen. Perfect op tijd.

Geerlings
29 december 2022

Was prima, lekker gegeten. Dank.

Lotte
28 december 2022

Om 14:03 smiddags al besteld voor om 17:30. Meerdere keren gebeld. Om 18:24 iemand gesproken en toen is er gezegd dat het er bijna zou zijn. 35 minuten later werd het eindelijk bezorgd! Zoveelste keer dat het erg laat is.

Marie
28 december 2022
Remmerswaal
27 december 2022

# Verwachtte levering was 19.05, werd 20.00 uur. Er moest iemand op wintersport en die wilde vertrekken om 20 uur. Die heeft dus geen sushi kunnen eten. # Toen ik om 19.45 uur belde waar de bestelling bleef, werd er hard gelachen door anderen op er achtergrond en geroepen “geef,geef,geef!”. Dat is niet netjes en dat voelt alsof je niet serieus wordt genomen. # Achteraf bleek mijn bestelling eerst naar Kockengen te zijn geweest en daarom zo laat was. Conclusie: Dit alles is een reden om niet meer bij jullie te bestelling en zal anderen afraden fit te gaan doen.

Danny Zuiver
23 december 2022

Al meerdere keren besteld. Kwaliteit erg goed maar elke keer te laat bezorgd

Katja
19 december 2022

Wat een verschrikkelijke ervaring. Eerst komt het eten meer dan een uur te laat en dan moet je erachter komen dat de 2 porties loempia's en de gyoza zo koud zijn dat we serieus dachten dat iemand ze uit de koelkast had gehaald. Ook is het niet goed gegaan met de frituurbox, aangezien er geen vega sushi in zat, maar die was vervangen door extra zalm. Ik heb letterlijk 4x gebeld, maar ik ben volledig genegeerd. Als vega betekende dit dat ik een tosti kon maken, want mijn vega eten zat er of niet in of was echt vies koud. Over lauw eten had ik niet moeilijk gedaan, maar dit sloeg nergens op. Ik verwacht op zijn minst een terugbetaling van al het vega eten in deze bestelling en een excuses zou ook wel op zijn plaats zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Vink
19 december 2022

om 17 30 bestels om 1900 uur laten bezorgen. het was er uiteindelijk 2020

Marlous
17 december 2022

Wij hebben voor €100+ euro besteld en kregen maar 2 soyasaus. Dit is erg weinig. Ook kwamen jullie +20 minuten later, dit zorgde dat het eten koud was.

De Jong
17 december 2022

Bezorging was half uur te laat en werd hierover niet geïnformeerd. En dat terwijl ik het al een uur of 4 van te voren had besteld. Daarnaast waren de warme gerechtjes ook koud. Overige sushi was wel lekker

Anoniem
17 december 2022

2 uur

Pennewaard
17 december 2022

2.5 uur op eten gewacht plus drie keer gebeld

Anne
17 december 2022

Voor de derde keer op rij veel te laat. had besteld voor 18 u en het werd 19.30 bezorgd. 1,5 u te laat dus… belachelijk!

Ayoub
17 december 2022
Lisette
14 december 2022

Het eten was ruim een half uur te laat bezorgd, dit was niet gemeld. Dit vind ik eigenlijk niet kunnen

S.
13 december 2022

Bezorging was zoals beloofd en je wordt op de hoogte gehouden van de status. De kwaliteit van het eten was perfect; lekker vers, mals vlees en warme Edamame! Alleen de gyoza was minder, maar absoluut voor herhaling vatbaar. Dank!

René van hal van olderen
12 december 2022

Het eten was echt weer top was weer genieten tot het laatste stukje 🤗

Fam Boekweit
11 december 2022

Bestelling van bijna € 80,00 gedaan om 16:45 u voor 18:15 u. Het bedrag ook direct voldaan. Het eten werd bezorgd om 20:47 u en dat hebben we geweigerd omdat wij na 2,0 uur maar iets van de cafetaria hebben gehaald. We wisten niet of het ooit bezorgd zou worden. Telefonisch was Sensei niet te bereiken. Zelfs het filiaal in Culemborg gebeld of zij iets voor ons konden betekenen. Het eten is echt prima alleen de bezorging is gewoon ruk. En wees bereikbaar voor je klanten. Nu maar weer gaan steggelen over de terugbetaling 😔

Miranda
11 december 2022

Bezorging ruim een uur te laat. Eten was koud en zat weinig smaak aan.

safouan badaoui
10 december 2022

Bestelling niet aangekomen

RP
9 december 2022

Om 16:14 een bevestiging gehad dat de bestelling om 18:00 zou worden bezorgd, om 18:03 een melding dat de bestelling onderweg was. Rond 18:45 werd de bestelling afgeleverd. Alle warme items waren inmiddels koud geworden. De sushi is goed maar de bezorging is belabberd. Ik heb er alle begrip voor dat het druk is, maar van Woerden naar Montfoort hoeft de volgende keer niet via de afsluitdijk.

T.
9 december 2022

Helaas lauwe/bijna koude yakitori kipspiesjes en de crispy chicken roll. Echter met deze -1 temperaturen, ook niet verwacht dat het heel warm zou blijven. Diepe respect voor de bezorger, die had het enorm koud en was super vriendelijk!

Anne
4 december 2022

Sushi smaakt altijd heerlijk. Sinds kort zijn alleen alle rollen naar onze mening opeens veel kleiner. De bezorging is helaas vaak heel slecht. Vandaag een uur later dan afgesproken bezorgd. ‘Ja, sorry t is druk’ wordt er dan aan de telefoon gezegd als je zelf maar eens belt na een half uur waar de bestelling blijft. Niet fijn als je met jonge kids zit te wachten. Sushi dus tot, bezorging helaas vaak waardeloos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
4 december 2022

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniëlle
4 december 2022

Helaas 3 kwartier te laat bezorgt en de warme gerechten ook niet echt warm meer. :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda schouten
3 december 2022
Barbara
29 november 2022

De sushi was heerlijk vers en zeer snel geleverd!

Petra Bak
26 november 2022

De sushi is heerlijk. Ik heb alleen nu al voor de tweede keer meegemaakt dat de bezorging erg lang duurde, meer dan een half uur te laat. En dat is heel vervelend.

Yari
24 november 2022

Helaas duurde het iets langer als gewoonlijk, maar dit had te maken met een storing in het bestelsysteem. Voor de rest weer dik in orde. Het was weer heerlijk. 9/10

Marie
21 november 2022
Lucas
12 november 2022

Top! Lekker vers en mooi met liefde gemaakt

Amir
4 november 2022
Frank van Hoorn
1 november 2022
Loes
29 oktober 2022

Fantastisch. Belde dat het later werd, maar uiteindelijk scheelde het 5 min. Hierdoor de warme dingen niet meer zo warm maar prima nog te eten

Karri
28 oktober 2022
Hoes
27 oktober 2022
MBJ
27 oktober 2022

Het blijft iedere keer heerlijk! Bij iets latere levering geven ze dat netjes telefonisch door. Top Sushi delivery restaurant!

Verbaan
21 oktober 2022

Alles was goed verlopen. Op tijd bezorgd, vriendelijke bezorgster en het eten was goed!

Pauline
20 oktober 2022

Het was weer een feestje. Heerlijk eten en ondanks dat het helemaal naar Lopik moest, was het geen dat warm moest zijn ook echt warm.

Benchamach
15 oktober 2022
Karima
14 oktober 2022

Heerlijke suhsi en een fijne bezorger 😉

Amir
7 oktober 2022

Altijd lekker 👌 Vriendelijk 🙂

Marian
3 oktober 2022

Bestelling was ca half uur later dan de bevestigde bezorgtijd. Kwantiteit (en kwantiteit) kan ik altijd van op aan. Het was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaco
2 oktober 2022

Heerlijk gegeten, top kwaliteit. Prachtig op te dienen met alle bijbehoren. Fijn het vriendelijke telefoontje om aan te kondigen wanneer ze kwam bezorgen. Echt aan te bevelen. Dank voor de goede zorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
1 oktober 2022

Heerlijke sushi super vers, en helemal op tijd bezorgd

Tjeerd
1 oktober 2022

Smaakte goed

AM van Beusekom
30 september 2022

Lekkere verse Sushi mag wat meer vulling en minder rijst

MJ
10 september 2022

Bestellen vaak bij Sensei Sushi. Goede kwaliteit en ze bezorgen ook in ons dorp. Bezorgtijd wordt wel eens later, maar we krijgen een bericht als ze er bijna zijn. Door via hun eigen website te bestellen kun je een gratis roll krijgen vanaf een bepaald bedrag. Beter dus dan via Thuisbezorgd🙂.

Linda Koers
4 september 2022
Mariëlle
3 september 2022

Sushi was goed. Echter ontbrak de soyasaus en de stokjes bij de bestelling.

Pauline
25 augustus 2022

Het was weer heerlijk! En 25 minuten eerder bezorgd dat gepland... super fijn

Broekhuizen
9 augustus 2022
Shirley Lamin
1 augustus 2022

was nog voor de aangegeven tijd bezorgd en zoals gewoonlijk heerlijk

A.de Bruin
30 juli 2022

De bezorging alweer een uur te laat, echt een minpunt. De sushi is heerlijk

Mar
25 juli 2022

Er werd gebeld, ze hadden de order al klaar of ik het misschien al wat eerder wilde hebben. Service, goed hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oudewater
22 juli 2022

Eten top bezorging op tijd!

Jeske van Welzenis
17 juli 2022

Super lekker eten! Het wordt snel geleverd en de mensen zijn aardig. Er zat zelfs een extra gerecht bij. Top tent!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
15 juli 2022
Emma
8 juli 2022

Was lekker zoals altijd! En snel bezorgd.

Barbara
7 juli 2022

De family box bestel en die was heerlijk. De ‘Zo spoedig mogelijk’ bezorging bleek een uur later te zijn maar we hebben dan ook op het drukste moment de bestelling geplaatst.

RdK
5 juli 2022

Veel later dan gecommuniceerd- maar het werd al snel goed gemaakt met de excuses van de vriendelijke bezorger én een traktatie met handgeschreven briefje! Dit blijft onze favoriete sushi-shop! ❤️

Judith
4 juli 2022

Beste, Jullie waren de stokjes en de soja en wasabi vergeten. Dat maakte dat het iets minder was. Maar de kwaliteit was weer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlous
27 juni 2022
Pauline
24 juni 2022

Het was weer enorm lekker! Elke keer een feestje om te eten. En bedankt voor de heerlijke boontjes. Tot de volgende keer!

Robbert
21 juni 2022

Goed eten, snelle bezorging, aanrader