Beoordelingen van Sensei Sushi Woerden

Recente recensies

5.0
Jeltje
14 mei 2022
Emiel Bouwman
9 mei 2022

Het eten was heerlijk alleen jammer dat het 3 kwartier te vroeg gebracht werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
5 mei 2022

Sushi was heerlijk echt van genoten, goed geholpen door de aardige vrouwelijke dame!

Noor
30 april 2022

Beste sushi in Woerden én omstreken

Sebastiaan
24 april 2022
Emma
24 april 2022

Ik kan niks anders zeggen dan dat het altijd heerlijk smaakt en de bezorging is snel. Ik weet niet of het per ongeluk is of expres maar soms zit er wat extra's bij de bestelling. Zo hou je klanten vast! :)

Marian
8 april 2022

Bij bezorging geen tijd aangegeven, maar zsm, het was er echt heel snel.

Monique
6 april 2022
Yari Konings
3 april 2022

Al meerdere malen hier besteld, nog geen één keer teleurgesteld. Was weer heerlijk en mooie verhouding vis/rijst in de sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shirley
3 april 2022

Super lekker, weer genoten

G Hueting
2 april 2022
gorgeous you by rox
26 maart 2022

het was precies op tijd en de sushi was zo vers dat het uit elkaar viel. echt super lekkere sushi. we gaan hier vaker bestellen

Roxanne
20 maart 2022

Zoals altijd geweldig! ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
20 maart 2022

Altijd goed, bestel met regelmaat bij Sensei Sushi Woerden, gaat altijd goed.

Daphne
19 maart 2022
Jasmijn
18 maart 2022

Heerlijke sushi! Mijn favoriete plek in Woerden, de nieuwe vegetarische box is een echte aanrader. De bezorger kwam precies op het aangegeven tijdstip dus hier gaan we volgende keer zeker weer bestellen :)

Anon
15 maart 2022
G. Smallenbroek
11 maart 2022
Ton van Oudenallen
6 maart 2022

De Crispy rollen mogen warmer worden thuisbezorgd. Maar ze zijn heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Reinders
6 maart 2022

Altijd hele goede kwaliteit en snel geleverd!

Pauline
5 maart 2022

Weer heerlijk gegeten!!! Het was zelfs eerder gebracht dan de planning!

Karina
5 maart 2022

Heerlijk gegeten! Alles prima geregeld, aanrader!

Amanda
27 februari 2022

Beste sushi van Utrecht & super vriendelijke bezorgster!

Pauline
21 februari 2022

Wat was het weer ontzettend lekker! Zeer goed verzorgd. Spiesjes en loempia's zelfs nog warm ondanks dat het helemaal naar Lopik gebracht moet worden. Echt een aanrader!!

Sophie
20 februari 2022

De verassingsbox oogde wat karig. Het waren ook niet de mooiste sushis die we ooit gezien hadden maar de smaak was uitstekend. De crispy box was super lekker. Bezorging was wat later dan oorspronkelijk gemeld

J
19 februari 2022
Eva
19 februari 2022

Top sushi en top bezorging!!

Chris K
16 februari 2022

Bestel hier vaak. Lekkere sushi en vriendelijke service / bezorging

Samira
16 februari 2022

De sushi is lekker vers En smaakt super goed Groetjes Samira Elmargae

Ruud Broekhuizen
14 februari 2022
Inge
13 februari 2022

Heerlijke sushi en altijd op tijd bezorgd!

Monique
12 februari 2022

Was erg lekker en op tijd bezorgd!!

Amanda
12 februari 2022

Super snel en de beste sushi van Utrecht!

AM
12 februari 2022

Snelle bezorging, heerlijke sushi!

René van hal van olderen
8 februari 2022

Het eten en was weer heerlijk

Astrid
7 februari 2022

Lekker sushi, vriendelijke bezorgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
5 februari 2022

Heerlijk gegeten! hele aardige dame die ons adres niet kom vinden en netjes even belde. zich 2x excuseerde en ons een hele fijne avond wensten.

Zaineb
30 januari 2022

De sushi proeft vers en was zelfs nog warm. Zo lekker! Snelle en fijne bezorging 🙌🏼

Wil Goes
30 januari 2022

Lekker vers en snel gebracht

Giovanni
29 januari 2022

De sushi was 30 min eerder dan verwacht en de kwaliteit was geweldig. Zij hebben het beste sushi menu van woerden. Zeker een aanrader!

Anoniem
26 januari 2022

Was snel bezorgd! Wat warm moest zijn was warm. We hebben heerlijk gegeten!

René
26 januari 2022

De smaak was top .maar valt me op dat de sushi vaak uitelkaar valt .en dat geeft zo'n zooitje .en dan is bij mij de lol er al weer af .Gr René

Jan
24 januari 2022

Het is en blijft heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R Broekhuizen
23 januari 2022
Fre
18 januari 2022

Heerlijk!

Sezen
17 januari 2022

Alles was prima!

Azzoubaa
15 januari 2022
Verbaan
14 januari 2022

Makkelijk te bestellen en goed op tijd geleverd!

Debby
3 januari 2022

Heerlijke crispy box en ook andere heerlijke sushi. Bezorging perfect op tijd. Echt een aanrader!!

Anna Marie
2 januari 2021

De Sushi is heerlijk. Het was alleen jammer dat we er 2 uur op moesten wachten voordat het bezorgd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bos
2 januari 2021

Al heel vaak onze sushi besteld bij Sensei. Altijd erg lekker en een blijvende kwaliteit. 👍🏼

Anoniem
1 januari 2021

Op tijd bezorgd en eten was lekker

.
31 december 2021

Het was weer zaaaaaalig!!

Mohamed
30 december 2021
Tijsterman
27 december 2021

Lekker gegeten, zowel warme als koude sushi erg lekker!

Anoniem
25 december 2021

Sushi was super lekker! Bestelling kwam ruim voor de verwachte bezorgtijd. Zeker vaker bestellen!

Bas Kalshoven
24 december 2021
Marian van Driel
23 december 2021
Berg
22 december 2021

Heerlijke sushi en op tijd bezorgd! Zeker een aanrader

Emma
21 december 2021

Het was weer heerlijk zoals altijd!

Patrick
18 december 2021

Vandaag derde keer besteld en zoals gewoonlijk super lekker! Bezorging is ook top gewoon prima tijd. Sushi is altijd prijzig maar hier krijg je wel waar voor je geld vooral die crunchys zijn echt hemels

Inge
17 december 2021
Yas
17 december 2021

Sushi was weer goed! Kipstokjes waren echt een stuk minder. Heel weinig kip en het smaakte niet top.

Danielle van 't Schip
12 december 2021

Op tijd bezorgt en de sushi was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mel
11 december 2021
Czornyi
11 december 2021

Heerlijk was het weer... Vooral de Crispy...We genieten steeds weer... Ga zo door... Dikke 10

Benchamach
9 december 2021
M
7 december 2021

Heerlijk gegeten! Supervers! Echte aanrader!

Miriam Sloot
6 december 2021

Bezorging was te laat maar hier was netjes voor gebeld! Heerlijke sushi!!! Complimenten aan de chef en het hardwerkende personeel👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne-Marie
6 december 2021

We hadden aan de late kant besteld, dus moesten best wel lang wachten. Maar was de moeite waard. Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasja
4 december 2021

Zoals altijd weer heel goed en lekker. Vlotte bezorging

Mulch
28 november 2021

Het eten werd op tijd afgeleverd, vers, warme snack waren ook nog warm. Het was heerlijk.

Lies
27 november 2021

Erg lekker, goed assortiment en vers!

Dounia
26 november 2021
René van hal van olderen
25 november 2021

Het was weer ouderwets lekker

Kayleigh Zevenhoven
22 november 2021

Zoals altijd ontzettend lekker, snel met bezorgen en er zit altijd genoeg sojasaus etc bij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels verbaan
18 november 2021
Leo
18 november 2021

Prima kwaliteit zoals we gewend zijn.

Mik
15 november 2021
Danny
13 november 2021

Eten is echt heerlijk! Warm en vers! Alleen bezorging was een half uur te laat maar het heerlijke eten doet dat je snel vergeten 😄👌

Anne
9 november 2021

De lekkerste sushi!!! Vooral de warme crispy rollen en soft Shell rollen zijn echt een aanrader. Wel altijd 15 min eerder laten bezorgen, zijn vaak wat later.

Sabine
7 november 2021

Omdat ik weet dat het zaterdag overal druk is heb ik mijn bestelling gehaald. Het was precies op afgesproken tijd klaar en het was weer uitstekend!! Complimenten voor de 2 chefs!

petra steenbeek
7 november 2021
E.
6 november 2021
Fransje
3 november 2021

Goede smaak , verrassende structuren

Harmelen
31 oktober 2021

Kwaliteit is tot nu toe altijd goed. Bezorging was iets vertraagd maar daar werd ik netjes over gebeld. Prima service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René van hal van olderen
23 oktober 2021

Het was weer lekker.smaakt als elke x super goed

Marie
22 oktober 2021

Lekkere sushi en snel bezorgd!

Pauline
12 oktober 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk!! En eerder gebracht dan gepland.

Keet
7 oktober 2021
Van Vliet
2 oktober 2021
Ester
29 september 2021
René van hal van olderen
25 september 2021

Het smaakte weer super lekker.en ook snel bezorgd.ik zeg top

Saskia Voorhoeve
24 september 2021

Eigenlijk zijn we rug tevreden… Zeker voor herhaling vatbaar!

Leo
21 september 2021

Heerlijk

Louis
13 september 2021
Geoffrey
11 september 2021

Heerlijk eten top

Coen Bolander
10 september 2021

Duurde wat lang😅

kayleigh Zevenhoven
9 september 2021

Zoals altijd weer super lekker en goede service! Ik ben niet anders van ze gewend!

Charlotte
5 september 2021

Goede kwaliteit, belden omdat het erg druk was en bestelling dus wat later, maar dat is prima. Kan gebeuren. Wij bestellen er zeker nog vaker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T
5 september 2021

Snelle levering door de hulp van de medewerkers. Heerlijk gegeten.

Romaissa
1 september 2021
Azzoubaa
1 september 2021
nova
31 augustus 2021

erg tevreden! op tijd, goed eten en een leuk kleinigheidje voor m’n verjaardag erbij :) Alleen waren de sushi rollen niet helemaal goed doorgesneden wat het eten wat lastig maakte!

Mohamed
31 augustus 2021
Kim
30 augustus 2021

Goede service, ik was nog niet thuis op de afgesproken tijd. Werd netjes gebeld door bezorgster en is goed opgelost !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlous
29 augustus 2021
Paulo
27 augustus 2021

Was weer top

Marjolijn
22 augustus 2021

Heerlijke sushi, wederom!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeske
20 augustus 2021

Fantastisch

Lianne
19 augustus 2021

Zoals altijd weer heel erg lekker en goede bezorging!

Chantal
18 augustus 2021

Mooi op tijd bezorgd, aardige mensen en goede kwaliteit eten. Wij bestellen hier graag! Het enige wat we graag zouden zien is vegan sushi op de kaart. Denk aan rolls met vegan tonijn/zalm/garnalen (van Vegan Zeastar), en met gebruik van vegan sausjes. Hopelijk komt dit binnenkort ook op de kaart!

De kleijn
16 augustus 2021
Jeltje
14 augustus 2021

De sushi was weer heerlijk!! 1 flesje soja saus was alleen een beetje weinig voor de 3 sushi boxen die we besteld hadden 😅

Danielle hoenselaar
11 augustus 2021
Mas
7 augustus 2021

Sushi heerlijk! Warme gerechten apart verpakt en keurig op tijd bezorgd.

Tamara
5 augustus 2021

Heerlijk gegeten!!!

Marlous
5 augustus 2021

Zelfs een kleine verandering aan de sushi is geen probleem!

Kimberley
3 augustus 2021

De sushi is altijd heerlijk! Wij vonden het top dat de laatste stukjes sushi nu niet meer waren opgevuld met sla. Wij bestellen altijd vegetarische sushi...echt top! Heerlijk veel avocado en ook meer keuze dan bij anderen (voor vegetarische sushi), ideaal! Ook over de service zijn wij heel erg te spreken! Aan het begin kon je bijvoorbeeld bij de gratis rol geen vegetarische rol kiezen, deze hebben ze toen toegevoegd. En ook als er een keertje iets niet klopt, wordt dit keurig opgelost. Wij zijn echt heel erg te spreken over Sensei! En stiekem is de aanbieding van een gratis rol, wel een hele goede trigger om meer te bestellen ;) Ik ben heel tevreden en vind Sensei zeker een aanrader!

Marian
30 juli 2021
Rian
25 juli 2021

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
23 juli 2021

Super zoals altijd!!!

Simone
21 juli 2021

Het was weer heerlijk, en dit keer laten bezorgen, wat een service! Till next time!😋

Tonnie Graaf de
21 juli 2021

Super goed verzorgd, alles van goeie producten en vers gemaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melissa
21 juli 2021

Alles top en binnen een halfuur geleverd!

Schoond
18 juli 2021
Berry
18 juli 2021

Sushi was heerlijk en snel geleverd in Montfoort!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leo
18 juli 2021

Deze keer een crispy box geproefd. Nog niet eerder zoiets gegeten. Voor de verandering erg lekker. Wel zwaar.

Chantal
13 juli 2021

Heerlijke sushi en op tijd geleverd

Ano
13 juli 2021

Top eten. Het was heerlijk!

Marie
10 juli 2021

Box van de chef gekozen. Was heerlijk zoals altijd. Laatst een keer sushi besteld in Alphen, maar sensei blijft echt het lekkerst! Zo fijn dat ze in Alphen bezorgen! Absoluut een aanrader!

Bibi Warmerdam
3 juli 2021

Fantastisch, lekker en snel gebracht.

MJ
2 juli 2021

Blijft iedere keer heerlijk!

Dani
2 juli 2021

Zeer snelle bezorging en ook sushi van goede kwaliteit.

Kayleigh
1 juli 2021

Zoals altijd weer super lekker en ontzettend goede klantenservice! Ze waren iets later dan de afgesproken tijd en wij kregen een rol extra, bovenop de gratis rol die je krijgt als je boven de €25 besteld. Tot snel weer!!

Groenie
1 juli 2021
Lianne
29 juni 2021

Geweldige service! Hele snelle bezorging en heel erg goed eten.

Barbara
24 juni 2021

Wederom een snelle levering en heerlijke sushi.

Lucas
24 juni 2021
Arnoud
22 juni 2021

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paulo
22 juni 2021

Helemaal top

Luuk van Amstel
21 juni 2021

Hadden wedstrijd: Nederland - Noord-Macedonië goed voorspeld

Bartels
20 juni 2021

Was super, heerlijk warm. Beste aflevering tot nu toe

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolijn
20 juni 2021

De sushi was zoals altijd heerlijk! De crispy rolls zijn favoriet, evenals de koude sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pauline
15 juni 2021

20 minuten eerder dan geplande bezorgtijd. Heerlijk gegeten!!

Rosemarije
10 juni 2021

Lekkere sushi, goede service. Extra roll bij je bestelling via de website. Lekker gegeten!

Mascha
10 juni 2021

Overzichtelijke website, keurig op tijd en heerlijke sushi. Top!

Marie
9 juni 2021

Heerlijke sushi zoals altijd!! Snelle bezorging!

André
8 juni 2021

Zoals altijd GEWELDIG!

Evelien
7 juni 2021
Bert Spit
6 juni 2021
Richard
6 juni 2021

Heerlijk gegeten en super op tijd bezorgd. Super!!!!

Paulo
3 juni 2021

Bestelling was een half uurtje te vroeg bezorgd,dat was het enige min puntje Verder was het erg lekker .

Ben van Leeuwen
1 juni 2021

Lekker, divers en smakelijk. Voor het eerst bij Sensei Sushi besteld, maar zeker niet de laatste keer.

Michel Kooijman
29 mei 2021

Top!

Wassim
27 mei 2021

Top service top eten niks om over te klachten Reactie van Utrechter

Marie
24 mei 2021

De lekkerste sushi die bezorgt in Alphen aan den Rijn! Super vers en vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Samira
17 mei 2021

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

BB
15 mei 2021

Zo blij met al jullie nieuwe rollen!

De bruin
13 mei 2021

Lekkerste uit Woerden!!!!

Jan
9 mei 2021

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
9 mei 2021
Nijhuis
8 mei 2021

Lekker gegeten. We kenden de crispy sushi niet, maar dat is een aanrader, heerlijk en verrassend.

Chantal
7 mei 2021

Lekker en op tijd bezorgd!

Jeltje
7 mei 2021

Was weer heerlijk!!!

Merel en Lotte
6 mei 2021
Anoniem
4 mei 2021

Super! Heerlijke sushi, lekker vers altijd. Top service en gratis sushi gekregen!

jose
2 mei 2021

Mooi op tijd en jullie kwaliteit is TOP ! Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
1 mei 2021

De bestelling was er zelfs eerder dan afgesproken. De sushi rolletjes zelf waren weer verrukkelijk!

Astrid
1 mei 2021

Heerlijke sushi, bezorgd op de gewenste tijd. Warme gerechten waren nog echt warm.

Joke
1 mei 2021

Heerlijke sushi, was weer top!

Anoniem
30 april 2021

Geweldige sushi, niks meer aan doen.

R.
29 april 2021
Sandra
28 april 2021

Eten was weer goed en de bezorging ook

Leo
28 april 2021

Prima kwaliteit. Perfect op tijd.

Marie
28 april 2021

Dit blijft de lekkerste sushi! Lang moeten wachten, maar dat was het zeker waard! Netjes gebeld dat het langer ging duren en nog een keer met excuses en compensatie voor de volgende keer. De sushi was zoals altijd heerlijk!

Marijke
26 april 2021

Heerlijk gesmuld... erg lekker

Sam
26 april 2021
Barbara
18 april 2021

De Sensei Family box was heerlijk. De levering was prima. 10 minuten later maar dat werd keurig doorgebeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeltje
18 april 2021

Super lekker, elke keer weee

Lisanne
17 april 2021

Iedere keer weer erg lekker!

Jj
16 april 2021

Alles top en netjes op tijd!

Myri
15 april 2021

Heerlijk en snelle bezorging!

Gg
14 april 2021

Heerlijke sushi

Chantal
14 april 2021

Goede sushi, sneller geleverd dan beloofd! Top!

Natalia
13 april 2021

Altijd vriendelijk en snel. Ik krijg altijd genoeg stokjes, saus etc. Kwaliteit/prijs verhouding is goed. Sushi is heerlijk. Zeker een aanrader. Een keer warme sushi besteld, die kwamen goed warm aan. Alleen wasabi zou iets beter kunnen zijn wat kwaliteit betreft. Voor de rest blijft Sensei Sushi ons favoriet.

Laura
7 april 2021

De bestelling was compleet en was op tijd klaar, ook de warme gerechtjes waren nog goed warm. Enige minpuntje was dat sommige rolls echt niet strak en goed gerold waren, zaten heel los en vielen snel uit elkaar. Dit maakt het eten soms een geknoei.

Suzanne
7 april 2021

Altijd super lekker. Constante kwaliteit! We bestellen hier heel graag!

Nova
6 april 2021
Karina Gredt
4 april 2021

Heerlijke sushi, alle soorten. Vriendelijke bezorger en precies op tijd. Top!

Nadine den Brave
1 april 2021

Hele lekkere gerechten, moeilijk om te kiezen uit al dat lekkers! Ook vind ik het heel erg fijn, dat zij bezorgen in Nieuwkoop. Ik ga zeker vaker bestellen!

Jamy
30 maart 2021

Fijn dat Sensei ook in Bodegraven bezorgt. Bestelling was goed op temperatuur. De sushi smaakte vers en zit goed in elkaar. De crispy chicken is mijn favo! Bedankt voor de gratis roll!

Luka
30 maart 2021

Echt onwijs lekker!!

Ka
30 maart 2021

De California Rolls waren vanavond kleiner, dat was jammer en niet zoals wij ze gewend zijn. Smaak zoals altijd super. De bezorger was iets later dan gewend ook.

Jan en Sonja
28 maart 2021

Was goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke Kwakernaak
28 maart 2021

Super lekker en bezorgd op de afgesproken tijd. We gaan zeker vaker bestellen bij jullie!

Jacqueline
28 maart 2021

Was weer heerlijk!!

Lianne
28 maart 2021

Super lekker, bezorging stipt op tijd

Hoesnia
23 maart 2021

Zeer goed

Marian
22 maart 2021

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René van hal
22 maart 2021

Het smaakte weer heerlijk.en ik had na 17:00 besteld.kreeg een tijd van 18:40. En 18:05 stond de bezorger er al .en dat voor de zondag. Ik zeg top geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carlos vergeer
20 maart 2021

Heel erg goed eten Maar had gevraagd of ze alle vegetarisch en kip apart wilde houden van de vis dat was helaas niet gedaan Maar👍👍👍

Simone
20 maart 2021

Super goede, verse en lekkere sushi. Erg vriendelijke bezorgers. Dank je wel!

Vervoorn
19 maart 2021

Lekkere sushi, alleen werden de schotels wel op een eerder tijdstip klaargemaakt waardoor alle sushi erg aan elkaar geplakt zat. Smaak was goed!

Wil Goes
18 maart 2021

De bestelling was wederom heerlijk! De sushi is vers gemaakt en dat proef je! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Yas Mar
18 maart 2021

Wederom genoten. Ik wilde wat anders in de box. Daar was het personeel flexibel in. Dank jullie wel.

Youssef
18 maart 2021

beste shushi van Woerden!!! Wat een aanrader!!!

Debby
13 maart 2021

Heerlijk gegeten! Alles netjes en op tijd binnen.

Sam
12 maart 2021

Voor het eerst besteld. Sushi is lekker vers en goed! Echt een aanrader!! Snel thuis bezorgd! Sneller dan ze aangeven’! Echt top!

Mikayla Le clercq
12 maart 2021

Altijd fantastisch lekkere sushi en mega goede service!!

Pv
12 maart 2021

Heerlijk gegeten! Goede kwaliteit!

Arnoud
9 maart 2021

Ruim op tijd geleverd en weer heerlijke Sushi

Natalia
9 maart 2021

Verse heerlijke sushi! Goede communicatie via mail over de bereiding/bezorg tijd. Zeer aan te raden

Nathalie
8 maart 2021

Megaaaa lekkere sushi!!!! En super snelle bezorging! Iedereen is heel vriendelijk ook. Echt top restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Enna
8 maart 2021
Jan
7 maart 2021

De bestelling was zelfs te vroeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Peterson
7 maart 2021

Erg lekker, smaak goed in balans

Vincent
6 maart 2021
Ditto
6 maart 2021

Heerlijk eten en snelle bezorgtijd

Sandra
5 maart 2021

Was weer super

Anoniem
4 maart 2021
Michel Boers
3 maart 2021

Zowel de dienstverlening als de kwaliteit van het eten is bijzonder goed. Na bestelling word je via mail nauwgezet op de hoogte gehouden van de status van de 'afwikkeling'. De bezorging was geheel volgens afspraak. Daarnaast onze 1e ervaring met Sensei Sushi Woerden, en dat is heel goed bevallen. Uitstekend eten, echt heerlijk.

E. De Rijk
28 februari 2021

Prima, goeie sushi, op smaak. Snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De vriendinnen
28 februari 2021

Het was echt lekker. Super. Kwam lekker warm aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
27 februari 2021

Sensei Sushi is inmiddels onze hofleverancier, altijd goed, het lijkt er alleen op dat we te weinig bestellen, we houden nooit over!

Giovanni
27 februari 2021

Heerlijke sushi

Van vliet
24 februari 2021

Lekkere sushi! Goede service!

Danielle hoenselaar
23 februari 2021
Michelle
22 februari 2021

Waanzinnig lekker! Keurig op tijd bezorgd en echt top kwaliteit. Zeker een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leo
21 februari 2021

Prima kwaliteit en stipt geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
21 februari 2021

Wederom fantastisch!

Ruth
20 februari 2021

Heel lekker , en het was super snel berzorgd!!

De lang
19 februari 2021

Heerlijk sushi op de minuut geleverd

De Klaver
19 februari 2021

Voor herhaling vatbaar

Anoniem
17 februari 2021

Vandaag weer sushi besteld, het was weer heerlijk! Zeker mijn favoriete sushi tent in Woerden

Jan en Sonja
15 februari 2021

Eten was erg lekker een goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
14 februari 2021

Wij hebben al meerdere keren besteld bij Sensei, en het is heerlijk en betaalbaar :) Wij wonen in Harmelen en de warme gerechten zijn bij bezorging ook nog steeds warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolijn
14 februari 2021

Wij hebben al diverse keren besteld en zijn heel tevreden!

Gg
13 februari 2021

Altijd heerlijke sushi! I love it...

Laura
13 februari 2021

Zeer lekkere sushi. Echter smaakte de crunchy tonijn dit keer heel raar. Het leek wel alsof er blik tonijn in zat. Dit was de laatste keer niet. De reguliere tonijn sushi was wel verse tonijn.

René van hal
11 februari 2021

Ja wat kan ik er nog van zeggen .is gewoon good porn.heerlijk genoten weer

Groeneveld
9 februari 2021

Erg smakelijk gegeten, zowel kwaliteit als bezorging goed, ook genoeg vega opties van prima kwaliteit, zeker voor herhaling vatbaar

Sharina
9 februari 2021

Sushi was zoals altijd lekker

Rena van Vliet
8 februari 2021

bezorgtijd was al 1 uur en 20minuten dat is al vrij lang en kwam vervolgens nog is 40minuten te laag

Janssen
7 februari 2021

Top sushi!!! Je kan toch niet nu klagen om bezorgtijd... het was levensgevaarlijk om te rijden vandaag en alsnog gaan sommige mensen zeiken. Ik ben en blijf vaste klant hoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tiger
7 februari 2021

Super sushi en super dat ze bezorgen in de sneeuw!! Top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
5 februari 2021

Erg lekker, jammer dat de bestelling verlaat was.

Laura
4 februari 2021

Overheerlijke sushi!!! Die krokante zijn echt zalig. Super vers gemaakt, de tempura garnaal in je sushi is zelfs nog warm, net als de krokante sushi. De rijst is lekker fluffy. De kwaliteit is erg goed.

De lane
2 februari 2021

Heerlijk verse sushi precies op de minuut geleverd

Brouwer
30 januari 2021

Bij de bezorging per ongeluk iets vergeten, dat is netjes opgelost met wat extra’s. Heerlijk gegeten van kwaliteit sushi.

Bas Hogendoorn
29 januari 2021

Heerlijk gegeten ! Echt een aanrader

Kim
29 januari 2021

Het was weer heerlijk!

AvB
28 januari 2021

Super lekker en vers!

René van hal van olderen
28 januari 2021

Gisteren waren mijn vrouw en ik 5 jaar samen.en dacht dat vieren we met sushi .koos de verrassing van de chef.en die was me toch lekker.echt super .en had als opmerking of er een lief briefje bij kon naar mijn vrouw toe .en dat zat er bij .super lief en leuk dat het zo kon. Ja ik kan niet anders zeggen we zijn erg gek op jullie sushi geworden .ga zo door

Dariia
27 januari 2021

Super! Kwaliteit van de sushi is geweldig. Vers en lekker. Word voldoende saus, stokjes, etc. mee geleverd. Aandachtige personeel voor extra’s. Top, zeker een aanrader

Sandra
27 januari 2021

Super snelle bezorging en dat helemaal naar zegveld top

René van hal van olderen
25 januari 2021

Ik kan niet anders zeggen het was weer heerlijk.genieten zijn er dol op

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Groothuijse-Veerman
24 januari 2021

Snelheid bezorging en meeste van het eten was top. Paar dingen zijn we helaas beter gewend van ze; de tonijn sashimi smelt normaal zo ongeveer in je mond en nu was dat het echt een beetje "chewy". De rijst van minimaal de rainbow roll was nog niet gaar en daardoor te hard helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leendert Vork
24 januari 2021

Nu 3 keer besteld en het is erg lekker, vers, en op tijd! Gewoon helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
24 januari 2021

Heerlijke sushi een zekere aanrader nergens lekkerder sushi gehad dan hier. Sushi is altijd vers en super lekker!! Bezorging ook altijd top.

Jan
19 januari 2021

Vandaag was alles perfect!

Frank
19 januari 2021

Al 2x besteld en echt super kwaliteit! Dek je tafel netjes en het is net of je in een restaurant zit.

Lot
17 januari 2021

Erg lekker! Snelle levering en wat warm moest zijn, nog warm:) zeker voor herhaling vatbaar!

G Hueting
16 januari 2021
Chaymae
15 januari 2021

Top!👍🏼

Happy
12 januari 2021

Lekker!

Benschop
10 januari 2021
Muriël
10 januari 2021

Sushi was echt prima!

Jan
8 januari 2021

Was weer genieten, bezorger was wel erg laat helaas.

MJ
8 januari 2021

Iedere keer heerlijk en fijn dat ze ook buiten Woerden leveren.

Bis
7 januari 2021

Lekkere sushi like always, bezorger en bezorging perfect en wij kregen nog extra gratis sushi *_*